Wat doen wij

Wouter Verbeek is eigenaar van de praktijk, fysiotherapeut, manueeltherapeut [studie SOMT] op master of science nivo en behandelt sportgerelateerde klachten. Wendel Ytsma is bewegingswetenschapper, fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut op master of science nivo en beheerst het therapeutisch tapen. Berdien van den Akker is fysiotherapeut, is onlangs gestart met de opleiding oncologie en lymfologie op master of science nivo en beheerst het therapeutisch tapen.

Naast de 2 ruime en gemoedelijke behandelkamers beschikt de praktijk over een oefenzaal. Deze is ingericht met apparatuur speciaal voor mensen met een aandoening. Hier kan je individueel of in groepsverband trainen; dit doen we altijd op afspraak en onder begeleiding van 1 van ons. Dit trainen kan bijvoorbeeld nodig zijn om aan je gezondheid te werken, je conditie te verbeteren, te herstellen na een operatie of ongeval, beter op het juiste gewicht te blijven en vele andere redenen. 

Indien je niet op de praktijk kunt komen behandelen we bij je thuis; voor vergoeding van je zorgverzekeraar is hiervoor een verwijzing van een arts noodzakelijk.

Ook voor chronische indicaties is een papieren verwijizing van een arts noodzakelijk. Voor alle andere klachten kan je zonder verwijzing bij ons terecht. Wij zullen dan eerst je klachten screenen om te bepalen of je bij ons aan het juiste adres bent.

Bel ons gerust bij specifieke vragen.