Wie zijn wij

Fysiotherapie Steenwijkerwold is sinds september 2010 gehuisvest in het nieuwe dorpshuis 'Hoogthij' in het centrum van  Steenwijkerwold. Op de eerste verdieping pal naast de trap en lift beschikken wij over 2 ruime behandelkamers, een oefenzaal en een kleedruimte met douchegelegenheid.

Wouter Verbeek is eigenaar van de praktijk, fysiotherapeut, manueeltherapeut op master of science nivo en behandelt sportgerelateerde klachten. Wendel Ytsma is bewegingswetenschapper, fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut op master of science nivo en beheerst het therapeutisch tapen. Berdien van den Akker is fysiotherapeut, is onlangs gestart met de opleiding oncologie en lymfologie op master of science nivo en beheerst het therapeutisch tapen.

Wij zijn destijds onze praktijk begonnen omdat wij vooral onze kennis willen overdragen aan onze patiënten zodat zij gezonder in het leven komen te staan. Hierbij is het onze uitdaging om per patiënt te bepalen wat diegene nodig heeft en wat wel (of niet) gaat werken bij die patiënt.