Contact

De praktijk is dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur en meerdere avonden per week geopend. Tijdens openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken of bij ons binnenlopen. Als de telefoon niet opgenomen wordt kunt u een bericht achter laten op onze voicemail; spreek uw naam en telefoonnummer in zodat wij u op een later tijdstip kunnen terugbellen. Of stuur ons een bericht via de contactpagina of rechtstreeks naar ons mailadres. Tijdens vakanties en studiedagen zijn er aangepaste openingstijden. Alle behandelingen en (groeps-)trainingen vinden plaats op vooraf afgesproken tijden.

Voor meer informatie en / of een advies kunt u bellen, mailen of langs komen.

Fysiotherapie Steenwijkerwold is geopend voor zowel behandelingen in de behandelkamer, bij u thuis als ook trainingen in onze oefenzaal. U bent van harte welkom bij ons in Hoogthij.

Beleid in verband met ziekte:
– Indien u zich ziek voelt, meldt u uw afspraak af; indien mogelijk 24 uur voor het afgesproken tijdstip; zie onze afmeldregeling en tarievenlijst. Bij twijfel: doe vooraf uw eigen gezondheidscheck (in het belang van anderen!!).

– Neem een grotere en eventueel een kleinere handdoek mee.

Voor trainingen in de oefenzaal:
– Uw indoorschoenen verwisselt u op de praktijk.
– Uw bidon neemt u gevuld mee van thuis.
– Neem een handdoek mee om transpiratie op te vangen en het contact tussen uw handen en onze apparatuur te minimaliseren.

Bel of mail ons voor vragen of voor het maken van een afspraak; indien u hiervoor liever langs komt op de praktijk, dan kan dat; tijdens onze behandelingen kan het wat langer duren voor u ons spreekt.

Fysiotherapie Steenwijkerwold
Oldemarktseweg 117
8341 SC Steenwijkerwold
T: 0521-589734
E: info@fysiotherapiesteenwijkerwold.nl

KVK: 61579408

BTW identificatienummer: NL002011126B42

Stel hier uw vraag