CORONAVIRUS

Fysiotherapie Steenwijkerwold is vanaf hedenavond 23 maart gesloten.

Dit naar aanleiding van de persconferentie van de ministers Mark Rutte en Hugo de Jonge en RIVM-baas Jaap van Dissel afgelopen maandagavond. Er zijn signalen die er op wijzen dat het zeer goed mogelijk is dat mensen die (nog) geen symptomen vertonen, toch het virus kunnen overbrengen. Het strenge advies is dan ook om minimaal 1,5 meter van elkaar vandaan te blijven en geen sociale contacten met elkaar te hebben. Aangezien fysiotherapie een vak is waarbij er veelal fysiek contact tussen behandelaar en patiĆ«nt is, dan wel dat die afstand van 1,5 meter niet haalbaar is, kunnen we niet anders dan alle trainingen en behandelingen opschorten. De komende dagen gaan we proberen alle patiĆ«nten die in de komende weken in onze agenda’s staan te bellen dan wel te mailen. Het is vooralsnog onduidelijk hoe lang het sluiten van de praktijk duurt.

Heeft u een aandoening die uitstel van fysiotherapeutische behandeling zo veel nadeel veroorzaakt dat er irreversibele schade ontstaat, dan kunt u contact met ons opnemen en gaan we bekijken wat er mogelijk is.

Ook is er een mogelijkheid tot een telefonisch contact of mailwisseling. Houdt er rekening mee dat hiervoor een consult gerekend kan worden.

Wouter is beperkt aanwezig op de praktijk; de meeste kans om mij telefonisch te bereiken is door de weeks tussen +/- 13 en 14 uur. Een mail sturen zal over het algemeen sneller gaan.

Fysiotherapie Steenwijkerwold
Oldemarktseweg 117
8341 SC Steenwijkerwold
T: 0521-589734
E: info@fysiotherapiesteenwijkerwold.nl

KVK: 61579408

BTW identificatienummer: NL002011126B42

Stel hier je vraag