Ons team

Het team van Fysiotherapie Steenwijkerwold bestaat uit 3 personen. Hieronder leest u de verschillende behandelmogelijkheden die we per persoon aanbieden en stellen we ons aan u voor.

BERDIEN VAN DEN AKKER

Fysiotherapie

Oedeem fysiotherapie

Oncologie fysiotherapie

Therapeutisch tapen

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

Mijn naam is Berdien van den Akker en ik woon samen met mijn vriend en kat in Wolvega. Van jongs af aan wist ik dat ik graag met mensen en in de gezondheidszorg wilde werken. Dit leidde tot het volgen van de opleiding fysiotherapie en na afronding in 2014 kwam ik terecht bij Fysiotherapie Steenwijkerwold. Binnen de praktijk ben ik vaak te vinden in de oefenzaal waar ik zowel patiënten één op één als groepen begeleid. Verder behandel ik patiënten op de behandelbank en ben ik regelmatig op pad om patiënten aan huis te behandelen. Ik voel me thuis in het gemoedelijke en vriendelijke Steenwijkerwold en werk hier met veel plezier.

Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik in 2016 begonnen met de Master opleiding Revalidatiewetenschappen en Oncologie & Lymfologie. Deze studie combineerde ik in het eerste jaar met de opleiding tot Oedeemfysiotherapeut. Ik vind het niet alleen leuk om wetenschappelijke artikelen op te zoeken en in de praktijk toe te passen maar ook om wetenschappelijke teksten te schrijven.

In mijn vrije tijd sport ik graag en doe aan fitness, zwemmen en fietsen. Verder vind ik het leuk om allerlei uitstapjes te maken. Ik ben een liefhebber van de zon en warmte maar geniet ook enorm van ijs en sneeuw!

WOUTER VERBEEK

Fysiotherapie

Manuele therapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

MS zorg

Duizeligheid

Mijn naam is Wouter Verbeek en ik woon met mijn gezin in Tuk. Ik ben fysiotherapeut, Master of Science (MSc) in de manuele therapie en eigenaar van de praktijk. Daarnaast gaat mijn bijzondere aandacht uit naar mensen met sport gerelateerde klachten, de ziekte Multiple Sclerose (MS) en complexe gezondheidsproblemen.

Ik ben opgegroeid in Brielle als jongste kind van een gezin met 6 kinderen. Voor mijn studie fysiotherapie verhuisde ik naar Rotterdam waar ik ook jarenlang een eigen praktijk heb gerund. In deze periode rondde ik mijn opleiding manuele therapie SOMT af.

Enkele jaren na het ontmoeten van mijn vrouw Hetty verhuisden we naar de Kop van Overijssel. Terwijl wij de eerste jaren bij een melkveebedrijf woonden, bouwden we aan ons zelf ontworpen woning. Samen met onze 3 zonen wonen wij op een prachtige plek. Naast tuinieren en het gezinsleven zijn mijn hobby’s fietsen, wandelen en tennissen. Ook ben ik actief op de basisschool van onze kinderen en begeleid ik het hockeyteam van onze jongste zoon.

Sinds mijn komst in 2002 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie in Hoogthij en is deze uitgegroeid tot een praktijk met meerdere specialisaties. Ik werk met plezier in Steenwijkerwold en ervaar dagelijks voldoende nieuwe uitdagingen om het uiterste uit mijzelf en de ander te halen.

BIRGIT KNIEPSTRA

Fysiotherapie

Therapeutisch tapen

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

 

 

Birgit Kniepstra werkt sinds 3 jaren in Steenwijkerwold. In eerste instantie als invalster en inmiddels heeft ze vaste werkzaamheden op 5 dagdelen per week. Dit combineert ze met haar werkzaamheden in een eigen praktijk in Heerenveen.