Ons team

Het team van Fysiotherapie Steenwijkerwold bestaat uit 2 personen. Hieronder leest u de verschillende behandelmogelijkheden die we per persoon aanbieden en stellen we ons aan u voor.

LISANNE BOTH

Fysiotherapie

Oedeem fysiotherapie

Oncologie fysiotherapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

 

Later volgt hier nadere informatie over Lisanne.

WOUTER VERBEEK

Fysiotherapie

Manuele therapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

MS zorg

Duizeligheid

Mijn naam is Wouter Verbeek en ik woon met mijn gezin in Tuk. Ik ben fysiotherapeut, Master of Science (MSc) in de manuele therapie en eigenaar van de praktijk. Daarnaast gaat mijn bijzondere aandacht uit naar mensen met sport gerelateerde klachten, de ziekte Multiple Sclerose (MS) en complexe gezondheidsproblemen.

Ik ben opgegroeid in Brielle als jongste kind van een gezin met 6 kinderen. Voor mijn studie fysiotherapie verhuisde ik naar Rotterdam waar ik ook jarenlang een eigen praktijk heb gerund. In deze periode rondde ik mijn opleiding manuele therapie SOMT af.

Enkele jaren na het ontmoeten van mijn vrouw Hetty verhuisden we naar de Kop van Overijssel. Terwijl wij de eerste jaren bij een melkveebedrijf woonden, bouwden we aan ons zelf ontworpen woning. Samen met onze 3 zonen wonen wij op een prachtige plek. Naast tuinieren en het gezinsleven zijn mijn hobby’s fietsen, wandelen en tennissen. Ook ben ik actief op de basisschool van onze kinderen en begeleid ik het hockeyteam van onze jongste zoon.

Sinds mijn komst in 2002 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie in Hoogthij en is deze uitgegroeid tot een praktijk met meerdere specialisaties. Ik werk met plezier in Steenwijkerwold en ervaar dagelijks voldoende nieuwe uitdagingen om het uiterste uit mijzelf en de ander te halen.