Ons team

Het team van Fysiotherapie Steenwijkerwold bestaat uit 2 personen. Op dit moment is Lisanne Both met zwangerschapsverlof en wordt waargenomen door Jasper Borsje. Lisanne verwacht vanaf half februari haar werkzaamheden in de praktijk weer op te starten. Hieronder leest u de verschillende behandelmogelijkheden die we per persoon aanbieden en stellen we ons aan u voor.

LISANNE BOTH

Fysiotherapie

Oedeem fysiotherapie

Oncologie fysiotherapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

 

Mijn naam is Lisanne Both, 30 jaar en woonachtig in het mooie gezellige dorp Wijster. Ik ben geboren en opgegroeid in Alteveer, een klein dorp in Drenthe.  In 2014 heb ik mijn diploma tot fysiotherapeut behaald aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Na mijn studie ben ik gestart met diverse korte en langere waarnemingen in het Noorden van het land. In 2015 verhuisd naar Amstelveen, en daar gewerkt in een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam en een revalidatiecentrum in Den Haag voor twee en half jaar.

Hierna besloten om toch weer meer richting mijn vertrouwde omgeving te gaan, terug naar Drenthe, inmiddels samen met mijn man en twee honden.  Hier aan de slag gegaan als algemeen therapeut in een eerstelijnspraktijk. In 2018 vervolgens ook mijn opleiding tot Oedeemtherapeut afgerond, en middels diverse cursussen meer verdiepend kunnen werken. Zo heb ik littekentherapie gevolgd en kan ik steunkousen aanmeten, bestellen en aanleveren.

Inmiddels woon ik nu drie jaar samen met mijn man en twee honden in ons huis in Wijster. Hier wandel ik graag met onze honden in de mooie natuur, en fiets ik ook graag op de mountainbike. Ook geef ik sinds 2018 ook gymnastiekles bij ons in het dorp.

Het mooiste van mijn vak als fysiotherapeut en oedeemtherapeut vind ik het helpen van mensen in het dagelijks leven, luisteren naar de wensen en hier een behandelplan voor opstellen zodat de kwaliteit van de betreffende persoon toeneemt.

BIG nummer = 49918185204

WOUTER VERBEEK

Fysiotherapie

Manuele therapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

MS zorg

Duizeligheid

Mijn naam is Wouter Verbeek en ik woon met mijn gezin in Tuk. Ik ben fysiotherapeut, Master of Science (MSc) in de manuele therapie en eigenaar van de praktijk. Daarnaast gaat mijn bijzondere aandacht uit naar mensen met sport gerelateerde klachten, de ziekte Multiple Sclerose (MS) en complexe gezondheidsproblemen.

Ik ben opgegroeid in Brielle als jongste kind van een gezin met 6 kinderen. Voor mijn studie fysiotherapie verhuisde ik naar Rotterdam waar ik ook jarenlang een eigen praktijk heb gerund. In deze periode rondde ik mijn opleiding manuele therapie SOMT af.

Enkele jaren na het ontmoeten van mijn vrouw Hetty verhuisden we naar de Kop van Overijssel. Terwijl wij de eerste jaren bij een melkveebedrijf woonden, bouwden we aan ons zelf ontworpen woning. Samen met onze 3 zonen wonen wij op een prachtige plek. Naast tuinieren en het gezinsleven zijn mijn hobby’s fietsen, wandelen en tennissen. Ook ben ik actief op de basisschool van onze kinderen en begeleid ik het hockeyteam van onze jongste zoon.

Sinds mijn komst in 2002 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie in Hoogthij en is deze uitgegroeid tot een praktijk met meerdere specialisaties. Ik werk met plezier in Steenwijkerwold en ervaar dagelijks voldoende nieuwe uitdagingen om het uiterste uit mijzelf en de ander te halen.

BIG nummer = 19035283704

JASPER BORSJE

Fysiotherapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis