Ons team

Het team van Fysiotherapie Steenwijkerwold bestaat uit 3 personen. Lisanne Both werkt 1 dag {donderdag}, Jasper Borsje 3 dagen {maandag, dinsdag en vrijdag} en Wouter Verbeek 4 dagen per week {maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag}. Hieronder stellen we ons aan u voor en leest u de verschillende behandelmogelijkheden die we per persoon aanbieden.

LISANNE BOTH

Fysiotherapie

Oedeem fysiotherapie

Oncologie fysiotherapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

 

Mijn naam is Lisanne Both, 32 jaar en woonachtig in het mooie gezellige dorp Wijster. Ik ben geboren en opgegroeid in Alteveer, een klein dorp in Drenthe.  In 2014 heb ik mijn diploma tot fysiotherapeut behaald aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Na mijn studie ben ik gestart met diverse korte en langere waarnemingen in het Noorden van het land. In 2015 verhuisd naar Amstelveen, en daar gewerkt in een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam en een revalidatiecentrum in Den Haag voor twee en half jaar.

Hierna besloten om toch weer meer richting mijn vertrouwde omgeving te gaan, terug naar Drenthe, inmiddels samen met mijn man en twee honden.  Hier aan de slag gegaan als algemeen therapeut in een eerstelijnspraktijk. In 2018 vervolgens ook mijn opleiding tot Oedeemtherapeut afgerond, en middels diverse cursussen meer verdiepend kunnen werken. Zo heb ik littekentherapie gevolgd en kan ik steunkousen aanmeten, bestellen en aanleveren.

Inmiddels woon ik nu vijf jaar samen met mijn man en twee honden in ons huis in Wijster. Hier wandel ik graag met onze honden in de mooie natuur, en fiets ik ook graag op de mountainbike. Ook geef ik sinds 2018 ook gymnastiekles bij ons in het dorp.

Het mooiste van mijn vak als fysiotherapeut en oedeemtherapeut vind ik het helpen van mensen in het dagelijks leven, luisteren naar de wensen en hier een behandelplan voor opstellen zodat de kwaliteit van de betreffende persoon toeneemt.

BIG nummer = 49918185204

WOUTER VERBEEK

Fysiotherapie

Manuele therapie

Revalidatie

Fysiofitness

Fysiotherapie bij u thuis

MS zorg

Duizeligheid

Mijn naam is Wouter Verbeek en ik woon met mijn gezin in Tuk. Ik ben fysiotherapeut, Master of Science (MSc) in de manuele therapie en eigenaar van de praktijk. Daarnaast gaat mijn bijzondere aandacht uit naar mensen met sport gerelateerde klachten, de ziekte Multiple Sclerose (MS) en complexe gezondheidsproblemen.

Ik ben opgegroeid in Brielle als jongste kind van een gezin met 6 kinderen. Voor mijn studie fysiotherapie verhuisde ik naar Rotterdam waar ik ook jarenlang een eigen praktijk heb gerund. In deze periode rondde ik mijn opleiding manuele therapie SOMT af.

Enkele jaren na het ontmoeten van mijn vrouw Hetty verhuisden we naar de Kop van Overijssel. Terwijl wij de eerste jaren bij een melkveebedrijf woonden, bouwden we aan ons zelf ontworpen woning. Samen met onze 3 zonen wonen wij op een prachtige plek. Naast tuinieren en het gezinsleven zijn mijn hobby’s fietsen, wandelen en tennissen.

Sinds mijn komst in 2002 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie in Hoogthij en is deze uitgegroeid tot een praktijk met meerdere specialisaties. Ik werk met plezier in Steenwijkerwold en ervaar dagelijks voldoende nieuwe uitdagingen om het uiterste uit mijzelf en de ander te halen.

BIG nummer = 19035283704

JASPER BORSJE

Fysiotherapie

Revalidatie

Fysiofitness

COVID-19 revalidatie 

Fysiotherapie bij u thuis

Osteopathie i.o. 

 

Hallo, mijn naam is Jasper Borsje en ik ben sinds juni 2020 actief in de praktijk. Als geboren Dordtenaar heb ik mijn opleiding in Rotterdam genoten. Na mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut heb ik een jaar gewerkt. Vervolgens ben ik begin 2018 voor een half jaar naar Afrika vertrokken.

Hier heb ik een levensverrijkende periode mee mogen maken. In Afrika heb ik in drie landen mogen werken in een ziekenhuis, bij een revalidatiecentrum voor gehandicapten en bij reguliere fysiotherapiepraktijk.

Na deze periode heb ik nog bij verschillende praktijken in Nederland gewerkt. Sinds de zomer van 2020 woon ik in de buurt van Steenwijkerwold en zo ben ik bij de praktijk terechtgekomen.

In mijn mooie vakgebied ben ik vooral geïnteresseerd in de mens als geheel en ik sta er daarom voor om verder te kijken dan alleen de klachten. Zo hoop ik u de zorg te kunnen geven die u verder helpt!

 

Spreek me gerust aan in de praktijk. Ik zie u graag!

 

BIG-nummer = 69922488004